Практични съвети за ходене на токчета

Токовете са перфектното допълнение към почти всеки тоалет.  Те правят краката ни като на супермодел, но носенето им и има висока цена. И това не е само болка и мехури. Дори и да се ходи в тях изящно е истинско предизвикателство.

Така че не е изненадващо, че една снимка на Риана, минаваща над решетката на метрото в Ню Йорк с високи остри токчета направо ни зашемети.

Обърнахме се направо към професионалистите, за да разкрием тайните за ходене на 10 сантиметрови токчета. Краката ти определено ще ни благодарят за това.

  1. Всичко е свързано с позата.

Помниш ли, когато майка ти редовно те подсещаше да се изправиш? Всички имат такива спомени. Но се оказва, че майката наистина знае най-добре.

„Важно е да се обърне внимание на вашата поза, за да можете да ходите на черни обувки на ток правилно. Моят метод включва техниката на Александър, която превъзпитава невро-мускулната система, така че тялото да се върне в естественото си състояние на перфектна поза, перфектно равновесие и баланс ”, заяви ЧИна Уайн, основател на учебната програма Ходене на токчета.

  1. Как става стъпката.

Ходенето може да не е толкова лесно, колкото изглежда.

Д-р Левин казва, че ключът за ходене на токчета е да се опитвате да направите Y-стъпка. Всеки път, когато стъпвате, го правите на външната граница на петата  и на разстояние от пръста.

„Важно е, когато ходиш на високи токчета, да водиш с възглавнияката на ходилото. Никога не тръгвайте с петата, тъй като теглото ще натежи на високия ток и ще доведе до инцидент или нараняване ”, обясни Уейн.

  1. Има някои домашни задачи.

Това, което правите вкъщи, може всъщност да е от значение, когато става дума за разходка по градските улици с грация и елегантност.

Преди да обуете обувки с токчета, ходенето из къщи на възглавничките на краката ви помага за укрепване на краката и глезените.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *