Създайте вашата прекрасна пролетно-лятна визия с модните обувки на платформа

През новия моден сезон можем да намерим изобилие от спортни обувки на платформа, с които да разнообразим и допълним перфектно визията си през пролетта и лятото. Те са много практични и много лесно биха се съчетали с различни връхни дрехи, като започнем от дълги или къси палта, минем през якетата и завършим с всякакви типове жилетки, сака и наметки.

По отношение на облеклото под връхната дреха, този тип обувки отново набират преднина, тъй като са изключително подходящи за комбинация с дънки, друг тип панталони, рокли, поли, клинове и блузони, дори с делови облекла биха изглеждали доста добре, ако внимателно подберете модела.

А сега нека хвърлим поглед към най-популярните материи, принтове и цветове за спортни обувки на платформа през пролет-лято 2019 година.

Кожените, велурени и текстилни модели царстват на пазара и са сред най-актуалните нови предложения, чиято изящност, екстравагантност и женственост е способна да впечатли всеки. Цветовете, на които дизайнерите са заложили, са предимно черно, червено, синьо, бежово, зелено, лилаво, сметана и перла. Неутралните тонове са подходящи за всякакви стилове облекла, като стилистите им определят особено важна роля при изграждане на деловата визия. Разбира се, не всичко е работа и жените обожават да се отпуснат в компанията на приятели и да се чувстват привлекателни и желани с красиви обувки в ярки и впечатляващи тонове. Затова, ако сте от по-темпераментните дами, не се притеснявайте да заложите и на живи, искрящи нюанси, които са много добро решение за горещите летни дни.

Модните спортни обувки на платформа идват и с невероятно оригинални декорации, които веднага са в състояние да преобразят външния ви вид. Изборът е много голям и включва нежни флорални, абстрактни или арт бродерии, апликации в различни цветове, ресни от разнородни материи, всякакви декоративни ремъци, камъни, капси, даже и пера и пух. С подобни красоти всяка дама ще получи липсващия акцент във визията, който да я направи неотразима.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *