Черни дамски кецове – с каква чанта да ги съчетаем

Ако вече сте си купили някой чудесен модел черни дамски кецове и се чудите с каква чанта да го съчетаете, сега ще се опитаме да ви помогнем с няколко дизайнерски съвета.

Вероятно, първото нещо, което ви идва на ум е да изберете чанта в черно. Има логика, това е изпитана във времето комбинация, която залага на безупречната хармония при едно пълно съвпадение на цвета на обувките и чантата. Добре е, но пък е толкова банално и според някои дори ужасно скучно. Ако искате да изглеждате по-така, може би е време да помислите и за друг вариант.

Последните дизайнерски идеи издигнаха кецовете на пиедестал. Те идват в такова огромно разнообразие от дизайни материи, цветове и декоративни елементи, че напълно изместиха по функция обувките, с които досега бяхме свикнали да свързваме различните сезони. Модните дамски кецове предлагат всичко. Те идват във всякакви дължини /като на боти, ботуши или обикновени обувки/, платформи, висок ток, официални или ежедневни модели, богата гама от текстури и цветови нюанси.

Ако ще търсите чанта за спортен модел черни дамски кецове, то нека тя съвпада не толкова по цвят, колкото по материя и стил, тоест, също да е в спортен стил и изработена от сходна на обувките материя.

Така например, ако сте си харесали луксозни кецове, които са изработени от велур, добавете им чанта с подобна текстура или поне с такива акценти. Това ще придаде на визията много елегантен и стилен вид. Съответно и дамските кецове от плат ще си подхождат с чанти от по-леки материи.

Стилистите много често напомнят, че когато съчетаваме цветовете на тоалета и аксесоарите не трябва да залагаме на пълното им съвпадение, а по-скоро да изберем преливащи един в друг тонове, което е ключът към пълната хармония. Опитайте да спазите това правило и ще забележите как околните ви заглеждат с възхищение – сигурен знак, че сте се справили успешно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *