Моята количка

Затвори

10 модела ежедневни дамски обувки стил casual

Публикувано на януари 29 2020

Ежедневните обувки никога не излизат от стил. Би било невъзможно да си представим ежедневните тоалети с тяхно отсъствие. Дамите ги намират за по-женствени от спортните обувки, но също толкова удобни. Те печелят най-лесните точки по отношение на универсалността, като могат да бъдат носени с почти всяка дреха, може би по-малко с елегантни вечерни рокли, въпреки че стилистичните интерпретации на модата многократно са доказали, че нямат граници. Ето някои от най-горещите модели от горещия сезон:

 

Обувките slip on

Те са спечелили сърцата на жените навсякъде заради лекотата, с която оставят кракът им да се плъзне в тях: така дамите избягват да губят време, обвързвайки дантели или затваряйки катарами и ципове. Така че това са прости модели обувки, но особено лесни за носене и лесни за съчетаване. Модните ентусиасти подновяват гардероба си всеки сезон с този задължителен модел обувки и ние сме прави: да се подхлъзнете на обувката може да бъде спасител във всяка ситуация.

 

Класически ежедневни обувки

Особено в извънгабаритни черно-бели нюанси, класическите ежедневни обувки отсъстват от гардероба на жените, които предпочитат консервативни тоалети. Но универсалността носи и вота на жените, които обичат да бъдат точни в тенденциите. В монохромни версии и минималистичен дизайн те могат да се носят и в офиса, ако са от естествена кожа или екологична кожа. Текстилните винаги са приятели със спортни панталони и дънки, като са най-често срещаният модел, използван за случайни разходки в града.

 

Небрежни цветни обувки

В интензивните нюанси ежедневните обувки добавят вдъхновено цветно петно ​​към едноцветен тоалет. Тоалети, които включват основни парчета, комбинации от консервативни елементи или гащеризони, се нуждаят от тях като въздух, за да съживят облеклото. Има допълнителни трикове в стил, за да направят техните нюанси още по-акцентирани в контекста на такова облекло: шал, колие или дори червило, в хроматична идентичност. Ефектът е сензационен, а модниците, които ежедневно пробват стратегията, свидетелстват.

 

Небрежни обувки за животински принт

Несъмнено ежедневните обувки с животински принт са най-популярният модел в тази категория, елемент на разпознаваемост в дамските тоалети, вдъхновени от Normcore. В тяхно присъствие най-добре се поддържа хроматичният баланс на облеклото, ако се изберат пастелни или неутрални цветове. Небрежен чифт обувки от имитация на кожа за влечуги или леопардов принт придава сензационна нотка дори и най-удобното облекло, превръщайки го в личност. Но те не са свързани само с тривиални облекла, за ефекта на съживяване, но и изглеждат добре с разкошни рокли, деним гащеризони, рокли с ресни или мъжки вдъхновени ризи.

 

Ежедневни обувки с перфорации

Известният модел на обувките от Оксфорд донесе със себе си любимата брога: орнаментални перфорации, които селективно се появяват само на помпата или отстрани на обувката, или като цяло, на повърхността й. Ежедневните обувки са включили своя модел на Оксфорд, във варианти, адаптирани към нормите на лек стил, украсявайки текстурата си с елегантни перфорации, в най-чистия стил на брога. Резултатът е нетна печалба за модния свят: ежедневните обувки с перфорации придават подчертана нотка на изисканост на тоалетите, в които са интегрирани.

 

Ежедневни обувки в пастелни цветове

Отдавна черно-белият тандем оспорва надмощието си над текстурата на ежедневните обувки и много любители на модата не са излекувани от пандемията на класическия стил. През последните години обаче в небрежния стил меките, топли нюанси върху текстурата на парчетата от обувки набраха основа. Ориентацията е обяснима: подобно на традиционния дует на черно-белите нецветни цветове, пастелните тонове позволяват лесен асортимент от най-разнообразните, а ако аксесоарът е оборудван и с плъзгащи се съоръжения или с декоративни детайли на класическа, запазена елегантност, модела на ежедневните обувки тя става идеална за офис тоалети или дори поводи за поводи.

 

Небрежни "метални" обувки

Металните текстури са слабост на жените, които обичат да са в крак с модата. Небрежните обувки в златни или сребърни тонове придават стил на ежедневните тоалети и могат да бъдат ключова съставка в още по-малко официалните вечерни тоалети. Чифт метални ежедневни обувки изглежда страхотно в дамски тоалети и умни ежедневни комбинации. Те могат да се носят с минималистични артикули, с офис рокли, но и с по-сложни конусовидни рокли, без страх от жертва на крайния резултат.

 

Ежедневни обувки с виенска пета

Петата е един от елементите, който прави прехода от небрежен стил към стил на обличане с определен стандарт на елегантност, но ако е много малък, той квадрат и повдига на мощност второто усещане за комфорт на стъпалото