Моята количка

Затвори

ПРОСЛЕДИ ПРАТКАТА СИ

Когато поръчате мъжки или дамски обувки от сайта ни, вие можете да разберете къде са те по всяко време.

За ваше удобство DMR работи с няколко куриерски фирми: ЕКОНТ и СПИДИ.

Всяка пратка, която е изпратена от DMR  има своя уникален Tracking номер или номер на пратка. 

Вие го получавате на SMS или на имейл ( зависимост от това как сте регистрирали вашата поръчка ) в момента в който изпращаме пратката към Вас.

Как може да проверите къде се намира Вашата пратка на дамски или мъжки обувки?

   - ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ  НАТИСНИ 👉🏼ТУК 

Въведете в празното поле номера на пратка, който сте получили в SMS или имейл от DMR и натиснете бутона "Проследи". Пред Вас ще се отвори екран на който ще видите цялото движение на пратката по дни и часове, къде се намира в момента, и кога евентуално ще бъде доставена в желания от Вас офис или на посочен от Вас адрес. Ако все пак имате въпроси към ЕКОНТ, може да се свържете с тях на номер 0 7001 7300 от всеки мобилен или стационарен телефон, на цената на един градски разговор. 
Пример:

 

 

ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ  НАТИСНИ 👉🏼ТУК

Въведете номера на товарителницата която сте получили от DMR на SMS или на имейл в празното поле и натиснете бутона "Проследи" . В справката ще видите движението на вашата пратка.

Ако все пак имате въпроси към SPEEDY, може да се свържете с тях на номер 1 7001 7001 от всеки мобилен или на  0 7001 7001 от стационарен телефон, на цената на един градски разговор. 

Ако все пак имате затруднения с някои от куриерските фирми с които ние работим и не може да разрешите проблем свързан с доставката на обувки, дрехи или аксесоари, моля да се свържете с нас и ние ще вземем нужните мерки за разрешаването на всеки един проблем.