Моята количка

Затвори

ЗА DMR

DMR  е онлайн магазин за дамски и мъжки обувки , дрехи и аксесоари развиващ търговска дейност на територията на Р. България. Магазина е създаден през 2014 г и от тогава до август 2019 е обслужил над 50 000 клиента. 

В DMR се продават обувки, дрехи и аксесоари с търговска надценка от 30% до 80%. Всички цени са с включен ДДС 20% и се издава касов бон и данъчна фактура за направените покупки. Имено поради тази причина е напълно възможно да откриете подобни или същите продукти на по-ниска цена в някои безименни Facebook странички, които изцяло са в сивата икономика и избягват плащането на данъци и ДДС на държавата, нямат счетоводство и служители или поне не ги осигуряват и по този начин успяват да калкулират по-ниски цени на продуктите си. За добро или лошо при нас това няма как да се случи и всички наши цени са калкулирани с платени данъци и ДДС след продажбата. Избора от къде да пазарувате оставяме на Вас, клиентите!

Всички налични артикули в DMR са произведени в Китай, Турция и Индия, като голяма част от моделите са произведени по наш дизайн и ние лично подбираме материалите за тях както и контролираме качеството им. 

 

Електронен адрес на магазина www.dmr.bg 

DMR SHIPPING SRL-D - Букурещ, Румъния