Моята количка

Затвори

Белите дамски кецове - класика и необходимост.

Публикувано на февруари 02 2020

Дамските кецове са навлезли в ежедневието на съвременната жена от няколко десетилетия. От тогава до наши дни, най-привлекателен остава  белият цвят дамски кецове. Всяка модерна и уважаваща себе си дама има в гардероба си поне един чифт бели кецове. 

Удобни.

Дори и да не спортувате активно, дори и да не се налага да тичате в ежедневието си, белите кецове са толкова свежа комбинация за вашият ежедневен outfit, че се превърнаха в задължителен елемент от всеки дамски гардероб.

Елегантни.

Независимо от материала, дали са изработени от текстил или от еко кожа, дали са инкрустирани с апликации и камъчета, дали са лачени или обсипани с брокат, те придават много елегантна форма на краката особено в съчетание с модерни изтъркани джинси. 

Семпли.

Семплостта е най-доброто качество на белите кецове. Именно лесното им съчетание с всеки вид панталон или джинси ги прави универсален атрибут на вашият гардероб. 

Не се колебайте ако все още нямате чифт бели кецове във вашата колекция. Ние от DMR сме подготвили уникални модели за Вас на достъпни цени. Само си пожелай модел и утре ще бъдат на полиците на дрешника ти. Повярвай ни, няма да сбъркаш и няма да останеш разочарована с белите кецове закупени от нас. Ако все пак прецениш , че това не са твоите бели кецове имаш на разположение 365 дни за размисъл и можеш да върнеш безпроблемно продукта.

Какво ще кажеш, не е ли приятна оферта ?