Моята количка

Затвори

Дамски кецове - сезон 2020

Публикувано на януари 27 2020

Кецовете са обувката, която никоя жена не може да пропусне. Дори и да не ходи на фитнес, дори да не практикува през свободното си време определен спорт, поривът на ежедневието изисква всяка жена да върши с бързи темпове ежедневните задачи. Това би било невъзможно без чифт обувки, които да осигурят на краката й правилна и удобна поддръжка и постоянно и непретенциозно да подкрепят разнообразните дейности, които се изискват, независимо от избрания начин да постигнат целите си своевременно. Тази много неблагодарна роля обаче кецовете поемат перфектно, превръщайки се в незаменимите спортни обувки за всеки гардероб. В домакинството те могат да се окажат по-полезни дори от чехлите, тъй като те са толкова удобни и в допълнение не бива да се сменят при случайни изходи от периметъра на интимното пространство. Големите разстояния, пеша, са най-лесните и бързи за пътуване с кецове, а пазаруването е много по-ефективно в тях, особено ако на връщане се налага да носите покупките в ръка. Модистите ги обичат толкова много, че са намерили умни трикове, за да ги въведат дори в работни облекла, така че кецът се превърна в абсолютно задължителен днес. Ето някои от най-практичните модели в това отношение:

Класическо напрежение

С дизайн, който продължава почти век, класическият модел кецове, опростен, лесен за съвпадение и изобретяване, е сред любимите модели на любителите на спортните обувки. Класическите жилища са абсолютна необходимост в градското пространство, където разстоянията са дълги, темпът на живот е нащрек, а ежедневните задачи изискват интензивни и продължителни усилия. Така вдъхновението на дизайнерите перфектно посрещна необходимостта от комфорт на съвременните жени, отговаряйки на техните изисквания за естетически вкус с емблематичен модел спортни обувки, посветен на уличната мода. Те са очевидни в спортните тоалети и ежедневните тоалети от дънки, но чрез възприетата цветова палитра или щампи, те могат експресивно да персонализират женския тоалет и в шикозни нюанси.

Класически кецове

С един дизаин семпъл и практичен, който е почти непроменен от един век, класическите кецове се отличават със своята елегантност и семплост.  Дизайнерите са се погрижили да ги дозират с цялата гама от щампи, цветове или декоративни детайли, така че никоя жена с активен начин на живот не е длъжна да се отклонява от стилистичните си предпочитания, за да направи ежедневните си цели по-ефективни. На ниво обувки те са еквивалент на униформа, за последователите на спортен стил.

Кецове High Top

Високите кецове са обувки с градски вибрации, които не трябва да се заменят в студените пролетни дни, в много прохладни летни нощи или на случайни излети през уикенда. Известният им силует ги прави толкова разпознаваеми, колкото и известните стилето. Моделът съществува както във варианти, реагиращи на влиянието на минимализма, без орнаментални детайли, така и във варианти, при които централното разположение на дантелата е отказано и се практикува, дискретно, умерено или изобилно, изкуството да се припокриват декоративни елементи. Минималистичният дизайн на парчето подчертава гъвкавостта на стъпалото, предпазвайки го и му осигурява важна подкрепа при ежедневни дейности, които включват средни усилия: бягане и тренировки, динамични градски излети, свободно време, планински летни лагери, дълги разходки, предупредителни темпове. или случайни проучвания на леки затруднения.

Кецове на платформа

Много модисти дори не могат да мислят за токчета в смут от ежедневието. Те обаче признават, че е невъзможно да се примири дискомфортът на аксесоара с практичните, рутинни контексти на техните дейности и особено с бързите темпове, в които те трябва да бъдат изпълнени. Желанието им вдъхнови дизайнерите да създадат надежден модел кецове, който позволява на любителите на модата да спечелят допълнителна височина и да се чувстват комфортно в същото време. Това, което е впечатляващо, е начинът, по който е поставена платформата: тя не се вижда, както в останалите модели обувки, но е интегрирана в техния материал. Жените, които в гардероба имат модел кецове на платформа, винаги имат асо до ръкава, без тези около тях да знаят своята тайна. Моделът доказва своята гъвкавост както в спортни, така и в ежедневни и шикозни тоалети, което гарантира тяхното надмощие в горната част на предпочитанията на повечето модни любители.

Модерни кецове
Любопитното е, че се опитвам да преведе думата „кецове“ онлайн :)