Моята количка

Затвори

Как да разтъпчем новите дамски кубинки ?

Публикувано на октомври 12 2019

Чисто новите дамски кубинки може да изглеждат наистина много удобни, но носенето им за пръв път може да бъде и болезнено преживяване.

Ако искате да носите вашите кубинки без да си причинявате мехури по краката, има няколко съвета, които можете да следвате, за да подготвите кубинките си, преди да излезете с тях.

 

  1. Чорапите ще ви спасят

Намерете дебел чифт чорапи и ги носете с кубинките из къщи за малко. Това ще разтегнете внимателно кожата като ги оформите по краката си и ще ги направите по-удобни, когато ги носите. Просто ги събувайте веднага щом започнат да се усещат стегнати и повторете процеса още един ден.

  1. Опитайте да добавите топлина

Използването на сешоар за затопляне на кубинките, докато сте с дебелите си чорапи, трябва да разхлаби кожата малко и да даде на краката ви повече място за дишане. Просто не дръжте сешоара до кожата твърде дълго или рискувате да повредите новите си кубинки.

  1. Носете резервен чифт

Някога случвало ли ви се е, когато вътрешно се поздравявате за покупката на такъв удобен чифт обувки, само за да осъзнаете няколко часа по-късно, че сте направили ужасна, ужасна грешка? Няма нищо по-лошо от това да ходиш 2 часа и да осъзнаеш, че ходенето с новите кубинки ще бъде предизвикателство – и то болезнено.

Винаги имайте под работното ви бюро чифт резервни обувки, така че новите ви кубинки да имат време да се приспособят към краката ви и обратно. Краката се подуват, докато тече деня, така че няколко часа в новите ботуши са достатъчни мехурите да започнат да се появяват. След известно време ще можете да ги носите по-дълго и по-дълго.

  1. Опитайте трика с фризера

Ако не разполагате с време или търпение бавно да разтягате новите си кубинки, има решение, което може да разхлаби кожата за една нощ. Напълнете две торбички с вода като се уверите, че сте отстранили целия въздух от торбата, след това ги сложете в още един плик, за да ги защитите и закрепите здраво. Поставете ги във всеки ботуш, а след това сложете ботушите във фризера за една нощ. Извадете ботушите и оставете водата да се стопи, за да извадите торбичките.