Моята количка

Затвори

Какво да облечем през пролетта и лятото на 2019: 4 страхотни модни тенденции

Публикувано на октомври 20 2019

Навън вече се затопли и е време да помислим за модната ни визия през новия сезон. Затова нека хвърлим бегъл поглед към световните модни подиуми и да разберем какви са най-новите тенденции, с които можем да блеснем през пролетта и лятото на 2019 година.

Една от водещите тенденции са добрите стари „изтъркани джинси“, които добре познаваме от миналото, които сега са с нов, по-актуален облик и се съчетават перфектно както със строги сака, така и с модни, асиметрични рокли и огромни дамски чанти. Що се отнася до обувките, достатъчно е само да потърсите последните модели дамски обувки онлайн, за да се уверите, че доста от стиловете и цветовете ще се окажат идеални за вашите модни джинси.

 

И през новия моден сезон дизайнерите ни връщат към култовите модели на седемдесетте и осемдесетте години на миналия век, само че, пречупени през погледа на нашето съвремие. Абстрактните принтове са още една нова тенденция, която, вярваме, ще допадне на повечето дами, давайки им възможност да изразят себе си по най-уникалния и женствен начин, който съществува.

Още един спомен, отново в духа на 80-те години, са големите и широки ръкави, които дават огромна свобода на движението и на всичко отгоре изглеждат невероятно шик! С тях няма да се тревожите, че може да не ви забележат, особено, ако изберете ярки и вдъхновяващи цветове. Страхотна идея е да ги комбинирате с шикозни обувки, украсени с камъчета или други интересни декоративни елементи, в същата цветова гама. Множество платформи предлагат уникално красиви и изключително подходящи за случая дамски обувки онлайн, които със сигурност ще ви харесат.

Плетените облекла са друга налагаща се тенденция, която набляга особено на женствеността и умело подчертава елегантността на фигурата. Плетени поли в различни дължини, панталони и рокли ще са хит през тази пролет, така че, не пропускайте да снабдите гардероба си с поне един подобен модел.