Моята количка

Затвори

Най-удобните дамски обувки за бременността и майчинството

Публикувано на април 19 2021

Бременността и майчинството са специални моменти от живота на дамите. Приоритетите и ролите се променят, а заедно с тях ежедневните дейности и задачи. Поради тежестта на тялото по време на бременността, а след това поради необходимостта да тичате със своите деца, елегантните обувки на висок ток остават забравени на дъното на гардероба и биват заменени от удобни обувки, които да дават усещане за лекота и свобода.

Как да изберете дамски обувки за бременността?

През този период тялото се променя и не говорим само за растящото коремче. Изменя се походката поради променения център на тежестта.Твърде вероятно е да се сдобиете с по-големи и по-широки стъпала. Те често отичат особено в последните месеци от бременността. Ставите също създават проблеми - по време на бременността те стават по-подвижни, което налага необходимостта от обувки, които да осигуряват добра опора на краката. Ако решите да носите чехли, джапанки или балеринки, може да се сдобиете с плоски ходила. Проблем създават и обувките с връзки или каишки особено в напреднала бременност, когато ще ви бъде трудно да се свиете, за да ги обуете.

Отличен избор за този период са комфортните обувки на ниска платформа или плътен нисък ток, които са затворени, обгръщат и поддържат глезена и не се нуждаят от завързване. Най-подходящият материал е естествената кожа, която осигурява комфорт на ходилата, поддържа ги сухи и ги предпазва от поява на кожни раздразнения. Моделът ни KEA BLUE е с дизайн, съблюдаващ всички тези съвети и правила за удобството на бременната жена. Закопчава се лесно и бързо с велкро, изработен е от висококачествена естествена кожа, елегантно прорязана, придаваща не само по-атрактивна визия на модела, но и позволяваща на кожата да диша. Подметките са равни и стабилни.

ydobni-proletni-obyvki-za-bremenni

За почитателките на спортния стил сме подбрали очарователни модели дамски кецове без връзки - Aurora, Malesa и Tanina, които са лесни за обуване – без връзки. Изработени от текстил, те са леки, дишащи и осигуряващи комфорт и свобода. Моделът Aurora се предлага в нежни пастелни цветове, идеални за горещото лято, Malesa ще откриете и в класическо черно и огнен червен цвят, а Tanina ще обсипят краката ви в звезден блясък, благодарение на пищната си декорация с камъни. Подметките и на трите модела са достатъчно леки и удобни, за да се чувствате комфортно, носейки ги през бременността.

sportni-obyvki

Какви обувки са подходящи за младите майки?

Децата са пълни с енергия. Когато детето ви проходи е време да замените изкусителните високи токчета с удобни обувки, позволяващи ви дълго ходене и тичане след малкия палавник. За разлика от периода на бременността пролетните дамски обувки за млади майки имат само едно правило – да са удобни. Не се ограничавайте само с кецове или равни подметки. Може да си позволите стабилен нисък ток, чехли, сандали, балеринки. Единственото правило е да бъдат прикрепени стабилно за краката с каишки, за да може да тичате с тях. Моделът ни ниски пролетни обувки Katalina ще ви предостави точно това - сигурност, усещане за стабилност благодарение на каишката около глезена и несравнимо удобство, но не за сметка на красотата ви. Тези пролетни обувки са очарователни, свежи и декорирани със закачливи панделки.

ravni-obyvki-proletni

Друг подходящ модел пролетни обувки за младите майки връща спомена за горещото лято и развълнуваното море. Еспадрилите са шик дамски обувки, чиито вид ни пренася на златните плажове. Моделът ни Mila има стабилна подметка и каишка около глезена и е решен в модерни пролетно-летни нюанси - циклама, мента, пепел от рози, бежов цвят.

espadrili

Ако предпочитате сандали и чехли, потърсете дизайн с каишки, прилепващ добре към крака. Това ще ви даде доза сигурност, че няма да изгубите обувката си, тичайки след децата. В DMR ще откриете разнообразие от модели, съчетали удобството и красотата.

ravni-sandali