Моята количка

Затвори

Най-добрите дамски сандали според Вашето ежедневие

Публикувано на януари 04 2021

Лятото идва съвсем скоро. Времето става по-топло и приятно, приканвайки Ви към приключения. Поради тази причина трябва да сте оборудвани с най-добрия чифт дамски сандали! Неочаквана среща, романтична разходка из красивите местенца на града, късен обяд, бърза вечеря или просто дискотека – удобството е преди всичко. Бъдете подготвени във всеки един момент. Моделите, които ще Ви представим, ще Ви очароват със своята визия, качество и цена, за да не правите компромис с нищо.
Може да не знаете, но има много видове дамски сандали, които сега ще разгледаме детайлно, за да разберете кои са точните за Вас!

Ще започнем с първия вид дамски сандали тип "джапанка" . Странно, но факт - много хора ги избират за плаж или ежедневна разходка по време на лятната си почивка. Абсолютно неангажиращи и бохемски, пасващи идеално на непринуден външен вид. Всеки, който ги е носил потвърждава, че това са най-удобните дамски сандали. Не натоварват краката и не Ви карат да коригирате стъпката си. Изключително подходящи са и за тези от Вас, които страдат от синдрома на подутите крака! Изберете тези дамски сандали, ако сте планували екскурзията си на някое топло и приятно място, защото дори и след дълги преходи, в търсене на нови емоции, няма да се чувствате уморени!

Следващите дамски сандали, които ще Ви разкрием са тези тип "гръцка платформа". Типичният пример за лека, удобна, дишаща и кокетна обувка. Можете дори да ги сложите на по-официално събитие, защото горната им част е класическа, без да се натрапва. Съчетават се добре с много и различни дрехи, което ги прави предпочитани от много жени със забързано ежедневие.

Дамските сандали с връзки около глезена също са избрани от мнозинството. Всички можем да се съгласим, че те изгледат перфектно във всяка ситуация - от плажа до ресторанта, в който ще отидете по-късно вечерта. Пасват си идеално с любимата лятна рокля - удобство и красота в едно. Още едно предимство, което имат е, че не причиняват неприятни усещания на краката, дори и при по-дълги разходки. Ако искате да сте готови за всяка ситуация – това са Вашите дамски сандали, които ще приемат всяко предизвикателство.

Любимите дамски сандали с платформа са сред фаворитите ни. Правят ни да изглеждаме по-високи, стилни и привлекателни. Какво ли и трябва на една жена, за да бъде щастлива – сигурно още един чифт от тях! Платформите са подходящи и за плаж, но по-точно за бара до него. Не експериментирайте като ги носите в пясъка, защото има далеч по-удобни дамски сандали за тази цел.  Съчетайте с разкроена пола и топ, а комбинацията ще Ви изстреля до върха.

Бонус съвети:

Заострените върхове отново са на мода! Дамските сандали, които са заострени в областта на пръстите, са перфектно попадение за лято 2020. С този малък трик помагате на краката си да изглеждат по-елегантно. Подходящи са за ежедневието, но също така и за по-специални случаи.

От всичко по много - нека да има камъчета и брокат! Бъдете неповторими, благодарение на бижутата, които заблестяват по дамските сандали. Лято 2020 се откроява с екстравагантност, която носи със себе си настроение и самоувереност.

Силиконови безцветни каишки - тренд, който не излиза от мода! Уникалност, която не може да бъде пресъздадена с думи. С тази оптическа илюзия изглежда, че стъпвате само върху долната част от сандала, а именно - подметката. Подходящи са за среща или щуро парти, а с този чифт дамски сандали сме сигурни, че няма да останете незабелязани.

Любимите, удобни асиметрични дамски сандали. Голяма платформа, която е стабилна при всякакви условия и широки каишки! Нека всичко да е в цветове, които ще допълнят Вашата визия, за да сте неповторими и уникални. Страхотен избор за разходка или дискотека.

Нека не забравяме, че всеки от Вас е индивидуален и не е нужно да се съобразява с тенденциите. Важно е Вие да се харесвате и чувствате добре в любимите си дамски сандали. Доверете се на качеството, което предлагаме, защото няма нищо по-добро от още един чифт дамски обувки!