Моята количка

Затвори

Най-слънчевият цвят - жълти дамски обувки за новия сезон

Публикувано на април 19 2021

Слънчевият цвят носи настроение, усещане за лято и волна свобода. Новият сезон е подходящ момент да заложите на ярък акцент в облеклото си и да подновите гардероба си с чифт жълти обувки. Цветът, свързан с жизнената енергия, положителните емоции и новото начало, откриваме върху разнообразие от модели дамски обувки - пролетни обувки, летни сандали, маратонки и кецове с различни нюанси - от пясък през лимонено жълто до шафран. Пролетта и лятото на 2021 година ще носим най-наситено жълтия цвят - слънчево жълтия.

damski-jalti-kecove

Ежедневни дамски обувки в жълт цвят

Ежедневните обувки, решени в слънчевия цвят, са лесни за съчетаване с офис облеклото. Подходящи за носене с черния панталон и бялата риза, те са идеален ярък акцент, с който да разнообразите и освежите визията си, без да нарушавате дрескода. Ежедневните си дамски обувки може да съчетаете с чифт дънки в цвят индиго, който ги допълва съвършено, както и с дрехи в сивата, синята и бежовата гама. Предлагаме ви ежедневни обувки в модерния нюанс, при които яркия цвят е умело балансиран от черна подметка, даваща възможност за идеално съчетаване на обувките с елегантно черно облекло. Моделът дамски обувки Lyla-Yellow е изработен от еко велур на очарователни отвори, които не само разчупват визията и стила, но и позволяват на кожата на ходилата да диша. Подметките са олекотени, равни и допринасящи за отличния комфорт както по време на дългия работен ден, така и при разходка в парка.

damski-obyvki-jalti

Друг ярък модел, подходящ за ежедневието и работното място, са дамските обувки от естествена кожа BETTY YELLOW. Естествената кожа осигурява комфорт на стъпалата, не позволява кожни обриви и раздразнения, поддържа се лесно и има дълъг живот. Изработени от висок клас естествена кожа дамски жълти обувки BETTY YELLOW се отличават с мек допир, лекота и комфорт при движение. Снабдени са с удобни връзки и с множество красиви отвори на кожата.

jalti-obyvki

Дамски сандали в жълт цвят

Пролетта и лятото са най-подходящият сезон за чифт обувки в жълт цвят. Дамските сандали в слънчево жълто са тренд, познат както на градската мода, така и на безгрижните плажни фиести. Жълтите дамски сандали са лесни за съчетаване. Идеално подчертават красотата на дрехите с морските нюанси и мотиви и си подхождат с белия цвят – един от най-обичаните през лятото. Дамските сандали на платформа Sienna-Yellow съчетават няколко нашумели модни тенденции – платформите, които се завръщат този сезон, каишките, подчертаващи финия глезен, и модерния жълт цвят. Изработени са от еко велур с интересни флорални прорязвания, а подметката им напомня за безкрайни летни нощи на морския бряг. Удобни, стилни и красиви, те са незаменими за новия сезон.

damski-sandal-jalti

Слънчевият цвят в спортните дамски обувки

Пролетно-летният сезон е времето, подходящо за дълги разходки и спорт на открито. За да ви е комфортно в тези начинания, са ви нужни чифт леки, удобни спортни обувки, които са достатъчно красиви, за да ги носите и в града. Тотален хит в градската мода са кецовете в жълт цвят. Модерни и приятни за окото са и съчетанията на жълто със снежно бяло като в нашите дамски кецове Ruby – Mustard, изработени от текстил и гумена подметка с отлична гъвкавост за пълна свобода на движенията. Сред спортните ни модели в жълт цвят в DMR ще откриете и съчетание на жълтото с успокояващ яркостта му черен цвят, както и чисто жълти модели, блестящи по-ярко от лятното слънце. Текстилният ни модел дамски кецове Pamela - Yellow е идеалният пример за това.

Ако търсите по-нестандартен и шик модел в модерния цвят, то дамски кецове Valentina-Yellow са точно за вас. Изработени от декориран текстил и с подметка, напомняща тази на маратонките, те са идеален избор за дълга разходка.

jalti-damski-kecove