Моята количка

Затвори

Портмонето – подходящ подарък за всеки случай

Публикувано на юни 15 2021

Портмонето е аксесоар, подходящ за подарък, както на близки, така и на хора, които малко познавате. Особено подходящо за повод е портмонето, изработено от естествена кожа. С избора му ще покажете стил, класа и вкус и ще сте сигурни, че поднасяте желан подарък.

Предимства на портмонетата от естествена кожа

Портмонетата от естествена кожа са идеалния аксесоар за всяка дама от класа и индикатор за отличния ѝ вкус. Естествената кожа е материал, познат от древността. Технологиите, чрез които тя подлежи на обработка, се променят с времето, но основното при нея – качеството – остава непреходно. Отличава се със своите устойчивост и усещане за лукс, които придава и на вещите, изработени от естествена кожа. Портмонетата от естествена кожа носят белезите на неповторима автентичност, усещане за престиж, приятни и нежни са на допир, устойчиви на употреба и с дълъг живот. Изделията от естествена кожа не се напукват, белят и излющват с времето като тези, изработени от изкуствена. Това е от ключово значение при дамските портмонета, които обикновено се съхраняват в препълнената дамската чанта. Единственото, което се променя във времето, е цветът на естествената кожа, ако е оставена продължително на пряка слънчева светлина – тя избледнява леко, без да губи от качеството и блясъка си.

Как да изберем портмоне от естествена кожа за дама

Изборът е свързан с предпочитанията на дамите относно големина, форма и цвят. Каквато и естествена кожа да изберете, няма да сбъркате. Ако познавате дамата, съобразете избора на форма и цвят с нейния вкус и с този на чантите ѝ. Портмоне, подбрано според дамската чанта, изглежда стилно и класно. Ако подаръкът е за непозната жена, спрете се на класическа правоъгълна форма и класически нюанс – черно, бежово, кафяво.

Дамско портмоне Tery, изработено от висок клас естествена кожа в черен цвят, е универсално решение за подарък. Правоъгълната му форма го прави подходящо за всяка дама, а малките размери – за всяка дамска чанта – включително за малката. Изчистен и елегантен модел, който съчетава стил с практичност. С многобройните си джобове дава възможност за надеждно и сигурно съхранение на пари, банкови карти, документи и други ценни вещи. Наличието на отделение за монети позволява сигурното прибиране на дребните пари, без риск да се разпилеят в чантата или на пода в магазина.

estestvena-koja-portmone

Ако познавате дамата, за която избирате портмоне, и червеното се вписва в нейния вкус и стил, спрете се смело на този цвят. Счита се, че червеното портмоне носи късмет и богатство. Ако тя е почитателка на големите дамски чанти, може да изберете по-голям модел портмоне от естествена кожа, което да позволи прибирането на повече карти и вещи. Интересен модел с нежни релефни флорални мотиви e дамският кожен портфейл RED в DMR. Ефектът на кожата е не само поразителен, но и придаващ допълнителен чар и лукс на портмонето. Предлага се в  два различни размера – компактен, който  го прави практично и лесно за съхранение, и по-голям – за дамите, притежаващи много карти, визитки и други, нуждаещи се от своето място в портмонето.

 

damsko-portmone-estestvena-koja

Как се подарява портмоне

Според поверията портмоне не се подарява празно, за да не се обрече получателя му на бедност. Когато подарявате портмоне, редно е да сложите паричка вътре. Не говорим за сума или значителни средства, напротив – традицията повелява вътре да подрънква монета. Тя е символ на финансовото благополучие и печалбата. Не я пропускайте.

Луксозното портмоне от естествена кожа е редно да е опаковано в също така луксозна кутия с подаръчна панделка. Ако желаете да добавите картичка - поставете я в портмонето или в кутията му. За луксозните портмонета от естествена кожа може да предпочетете ръчно изработена картичка с послание.