Моята количка

Затвори

Трекинг сандали - сред моделите на топлия сезон

Публикувано на март 28 2021

През лятото роклите се съчетават най-добре с лек чифт обувки - а сандалите са идеалният избор. От платформи до високи токчета, дебелите подметки без токчета стават все по-популярни в тазгодишните тенденции за обувки. Преди да се втурнете да изберете чифт, нека поговорим малко за новите тенденции на годината.

сандали на ток

Сред моделите в съвременните тенденции са трекинг сандали - или „туристически“ сандали. Те нямат подходящо предназначение за планински пътеки, а по-скоро се наричат ​​така заради леко спортния, външен вид.

Никакви обувки с изрязан пръст не предлагат на краката стабилност и защита в трудни планински среди, трудни за ходене. Дори да говорим за обикновен летен преход, все пак трябва да се екипирате с подходящи ниски сандали, характерни за трекинг дейността в истинския смисъл на думата.

ниски сандали

Кога и как да носите трекинг сандали?

По-горе казахме, че когато се позоваваме на този модел, не бива да го свързваме с дамски обувки, специално проектирани за планински дейности. Погледнете на него по-скоро като на модел на „сандали за градски трекинг“.

Те обикновено са подходящи за разходки на открито, по асфалт или общи пътища, пясък или чакъл, трева или равни пътища или маршрути с потоци или реки. Обувките с разкроени пръсти са направени точно, за да придадат на крака дишане, така че е по-подходящ за ниски, неравни терени.

==

Кои са най-подходящите модели?

За да разпознаете лесно автентичните трекинг сандали, позволете ни да ви помогнем с малък съвет: потърсете дебелата, нелепкава и твърда подметка. Твърдата подметка е проектирана да осигурява стабилност на терена, често засегнат от климатичните условия.

тракинг сандали


Изберете чифт трекинг сандали от нашата колекция дамски обувки, в зависимост от вида на повърхността, по която ще се движите.

Следователно, ако ходите по гладък, равномерен и съвсем не твърд терен, можете да изберете модел с мека подметка. От друга страна, чифт сандали на нисък ток ще са идеални за неравни или чакълести пътеки. Ето защо, когато избирате подходящия за вас модел, уверете се, че те имат профилирана подметка, оборудвана според условията на терена, но също така и според формата на крака ви.

Следователно решаващият фактор при избора на правилния чифт трекинг сандали се крие в твърдостта на подметката.

==

Изрязани модели: да или не?

Въпреки че сандалите обикновено имат изрязани пръсти, във версията за трекинг има и някои модели, покрити с тях.


Но най-подходящи за дълги разходки остават необрязани сандали, по различни причини. Сред тях е факторът за дишане, който ви позволява да пътувате на по-големи разстояния, но по възможно най-прости маршрути.

В случай на по-сложни маршрути на къси разстояния, необрязаният модел има още едно неоспоримо предимство: предлага по-голяма защита срещу наранявания, което е полезно при пътуване по скалисти пътеки. Обикновено този модел е снабден с дебели презрамки отгоре и през по-голямата част от времето е разкроен в областта на петата. По този начин се осигурява вентилация през цялото пътуване.

Поради тази причина сандалите са незаменимо парче в гардероба на всяка уважаваща себе си млада дама.

==

Сандалите на платформа остават в тенденция

През 70-те години любовта към сандалите на платформа може лесно да бъде доведена до крайност. Оттогава нещата се промениха, но афинитетът ни към високите токчета остана някъде добре запечатан в паметта ни.

сандали на платформа

Въпреки, че мъжките обувки са модерни тази година, с малки токчета, почти несъществуващи, сандали на платформа не излизат от мода твърде рано. Те остават в тенденция - дори са преработили външния си вид в по-ярки цветове от всякога, за да завършат тоалетите.

Най-добре е да съчетаете чифт сандали на платформа с високи чорапи, поли молив или някакъв винтидж елемент на дреха, който придава на тоалета ретро вид.
В същото време те перфектно се съчетават с големи винтидж пуловери, или панталон.

Когато носите сандали на платформа, трябва да имате предвид едно нещо: принципа на контрастите. Изберете двойка с смели щампи, заедно с прости чорапи - или обратно, съчетайте прости обувки с чорапи с интересен дизайн.

Без съмнение те са безсмъртна емблема на хипитока и къде другаде можете да кажете, че изглеждат страхотно в неонови нюанси! В същото време те могат да се комбинират много добре с елегантни монохромни тоалети, обикновено в нецветни, като All Black или All White.

Така че, ако възнамерявате да се впуснете в пътуване през горещия сезон, ви каним да разгледате каталога DMR с дамски обувки или да посетите Бутик Арена, където ще откриете огромно разнообразие от дамски сандали!