Моята количка

Затвори

Удобни маратонки и кецове, в тенденциите на сезон Пролет-Лято 2021

Публикувано на март 28 2021

Въпреки че през 2020 г. Седмицата на модата се проведе при специални условия, модните къщи и дизайнери показаха още повече умения и креативност, вдъхновени от актуалните времена и поставящи голям акцент върху комфорта и лекотата.

По отношение на дамските и мъжките колекции ще намерите свежи модели обувки, проектирани от най-големите дизайнери в света на модата. Обувките за 2021 г. са уникални, имат много личност и се различават от всичко, което е носено досега.

Въпреки че на пръв поглед обувките изглеждат с много изтънчен външен вид, те са доста много лесни за носене. Това ги прави широко достъпни за обществеността.

През пролетта на 2021 г. няма да видим изключително високи токчета или обувки, изработени от твърде трудни материали - като латекс или гума, но особено прости, но ефектни текстури и форми.

Бъдете в крак с последните тенденции в обувките от горещия сезон! Разгледайте новия каталог на маратонки от DMR и със сигурност ще намерите модел по ваш вкус!

Какви модели обувки ще бъдат с голямо търсене тази година?
Накратко - всичко не съдържа токчета! Това е прекрасна новина за тези от нас, които винаги предпочитат комфорта за сметка на елегантността. Тази година е време да съчетаете полезното с приятното и да изберете удобни дрехи и аксесоари. Затова ви информираме, че през 2021 г. ще забравим за токчетата и ще се спрем на мъжките обувки.

„Плоски“ сандали, удобни кецове на платформа и лесни за носене маратонки замениха сандалите на платформа и високите токчета.

"Плоски форми"
Терминът "Flatform" се появи сравнително наскоро. Той описва напълно прав модел на платформа, с равни размери (откъдето идва и името „плосък“) - представете си подметка за обувки, само по-висока от нормалната.

Плоските форми се съчетават много добре с абсолютно всякакъв вид облекло. Нещо повече, те са особено удобни в сравнение със сандалите с еднакво високи токчета. Комфортът, който показват, ги прави изключително подходящ избор за всяка дама и млада дама, които водят активен начин на живот.

Модната къща Versace препоръчва тази година да носим цветни сандали на платформа, снабдени с вложки като вериги или мишени. Големите модни марки препоръчват плоски форми от корк, рафия и други устойчиви материали, които веднага ни карат да мислим за празниците и които предполагат спокоен външен вид.

Готини, разноцветни кецове
Най-модерните чифтове обувки ще бъдат готините дамски кецове, с дебела, текстурирана и интензивно оцветена подметка.Дали ще говорим за кожа или платно, сред маратонките от топлия сезон откриваме по-леки и спортни предложения, с винтидж визия и модели автентично ретро.
цветни дамски кецове
По отношение на нюансите ярките и изненадващи цветове ще бъдат много търсени, независимо дали говорим за спортни, ежедневни или дори елегантни тоалети. Всеки чифт маратонки, които ще ви изтъкнат, е подходящ чифт! Големите марки предлагат уникални маратонки, идеални за дами и млади дами. Поради тази причина в OneFashionRoom създадохме колекция от цветни маратонки - за да можете да изберете модел по ваш вкус.
дамски цветни кецове
Сред най-търсените маратонки на момента са тези с набит дизайн, вдъхновени от алтернативни ретро визии. В същото време моделите на трекинг маратонки също са на мода.
дамски маратонки бели
Ето един допълнителен съвет от нас: носете безупречно бели маратонки, ако искате да направите впечатление с тоалетите си!

Кецове на платформа - задължително за сезона
Оставихме парчето съпротива в края именно защото то заслужава нашето внимание. Чифт маратонки на платформа ще ви поставят на първо място в тенденциите тази година.

Най-готиното при този модел маратонки е, че той добавя допълнителна височина, без да е толкова неудобен като модел с нормален ток. Ако те все още са толкова гъвкави - и освен това имат крайното предимство, остава да се изясни едно нещо: как да се държим?


Как да съчетаете чифта маратонки с платформата с правилното облекло


Отговорът е прост. Изберете шикозен или ежедневен тоалет, например нещо, което бихте облекли, за да работите, стига дрес-кодът да позволява ежедневни тоалети или в колежа. Въпреки че маратонките с платформата не попадат в категорията на „официалните обувки“, тъй като са толкова универсални, те лесно могат да се носят със спортна рокля или чифт дънки гаджета, заедно с бяла тениска и плетен пуловер.

Открийте новите колекции маратонки и кецове DMR 2021 и освежете гардероба си!