Моята количка

Затвори

Завръщането на белите кецове и маратонки и правилната грижа за тях

Публикувано на май 26 2021

Тази година по модните подиуми шестваха белите кецове и маратонки, завърнали се от 90-те години на миналия век. Комфортни и лесни за съчетаване хармонично както с деним, така и с къси поли, те отново са на гребена на модната вълна и след дефилетата превзеха града.

Какви бели кецове да изберем?

Разнообразието от модели отговаря на всеки вкус и стил. За всеки ден предпочетете чифт кожени бели маратонки, лесни за поддържане. Дамски кецове Avian-White, изработени от висококачествена кожа, осигуряват ненадминат комфорт с подметка от каучук. Шевовете им в  черен цвят на фона на снежно бялата кожа създават очарователен контраст и улесняват поддръжката на кецовете, непозволявайки видимо зацапване на тези места. Avian разчупват дизайна на класическите кецове и създават за вас модел, който бързо ще ви стане любим.

 

beli-maratonki

 

Ако не се притеснявате от необходимостта от често изпиране и почистване, може да изберете модел бели кецове от текстил като Trayana-White. Те са чудесен избор за топлите месеци, тъй като позволяват кожата на краката да диша и минимизират изпотяването. Текстилът, от който са изработени, е непретенциозен и качествен, позволява поддръжка, без да загубва добрия си вид, а дизайнът на кецовете е авангарден и нестандартен. Прорязаните ленти създават очарователна визия, а тъмните подметки – сладък контраст.

 

beli-kecove

 

Дамите, предпочитащи блясъка, могат да заложат на модел, съчетаващ две тенденции от 90-те като дамските кецове Tanina. Обсипани с нежни блестящи камъни, те са красив акцент. Изработени от лесен за поддържане текстил и удобна подметка от каучук, този модел дамски кецове са идеални за летни фиести и безкрайни горещи нощи.

 

beli-kecove-s-kamani

 

Как да носим бели кецове?

Белите кецове и маратонки придават свеж момичешки вид на всяка визия. Идеална компания за тях е чифт деним. Дънките стоят женствено и закачливо с бели кецове. През 90-те кецовете се носеха с изтъркан деним. Днес ги виждаме съчетани с дънки във всякакви цветове – от бяло, през светло синьо и индиго до черно. Не им отстъпват и късите шорти с принт, които създават заедно с белите кецове неочаквано добра комбинация. Маратонките виждаме  придружени дори от къси бляскави поли с пайети, отнемайки от тяхната претенциозност и превръщайки ги в облекло за всеки ден. Дамите, обичащи спорта и движението, ги съчетават с клинове и спортни екипи, а парти момичетата – с кроп топ и поли. Интересно и нестандартно стоят и с ефирни летни флорални рокли от леки материи и дълги поли.

Белите кецове са любими на редица световно известни звезди като Sarah Harris и Kristen Stewart, които ги съчетават с тюлени рокли и елегантни манта. Последвайте примера и не се страхувайте да експериментирате. Изпробвайте да носите белите маратонки и кецове с малката си черна рокля, с бейзер и с елегантни палта. Ще останете очаровани колко лесно се съчетават с почти всички цветове, материи и стилове в гардероба ви.

Как да поддържате белите кецове чисти

Не се отказвайте от чифт модерни бели кецове само защото изискват повече време за поддръжка. С нашите съвети ще съкратите минутките, прекарани в почистване на любимите си кецове, и ще ги поддържате винаги в изрядно състояние и снежна белота.

  • Перете белите кецове само на ръка. Пералнята ще ги съсипе и направи цвета им жълтеникав.
  • Използвайте стара четки за зъби, за да почистите по-добре кожата.
  • Изпирайте връзки отделно и ги сушете на слънчева светлина.
  • Оцетът е ваш помощник в поддържането на снежна белота. Натъркайте кожата на кецовете с памук, потопен в оцет.
  • Сушете ги далеч от източници на топлина. За да изсъхнат по-бързо, може да ги натъпчете с намачкани хартиени листове.

 

Изберете своя любим модел дамски кецове сега на страхотна цена от DMR.